Koko remontti Rakennuspalvelu Pertti Ojalalta

Tarjoan kaikkia remonttiin liittyviä palveluja uusiin ja vanhoihin remontoitaviin kohteisiin Tampereella ja Pirkanmaalla sekä sopimuksesta myös kauempana. Teen remontit niin kotitalouksille kuin yrityksille liikehuoneistoihin ja toimitiloihin. Lisäksi tarjoan taloyhtiöiden huolto-, rakennus- ja korjauspalveluita.

Tutustu myös uudisrakentamisen palveluihin.

Toimitilojen saneeraukset

Hoidan toimitilojen saneeraukset pitkällä kokemuksella. Olen tehnyt toimitilojen saneerauksia useampiin kohteisiin Pirkanmaalla ja Helsingissä eri toimialojen yrityksiin. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla toimitilojen saneerauksella lisäät työpaikan viihtyvyyttä tai parannat asiakkaiden vaikutelmaa yrityksestäsi. Olen luotettava kumppani ja pyrin tekemään saneeraukset kustannustehokkaasti ja aikataulussa.

Liiketilojen kalustaminen

Liiketilojen kalustaminen on erikoisalaani. Asiakkaitani ovat olleet muun muassa erilaiset vaatekaupat. Teen liiketilojen kalustamista myös muun tyyppisiin tiloihin, esimerkiksi toimistoihin, näyttelytiloihin sekä myymälöihin.

Referenssit

Toimitilojen saneeraus

Rakennussaneeraus kotitalouksille

Tarjoan kaiken kattavaa rakennussaneerausta kotitalouksille luotettavasti ja ammattitaidolla. Remontoin asuntosi tai omakotitalosi joka nurkkaa myöten. Saat minulta kaikki remonttipalvelut, oli kyseessä sitten huoneistoremontti, märkätilojen remontti tai pelkkä pintaremontti.

Huoneistoremontti

Huoneistoremonteissa kartoitan remontoitavan kohteen ja kuuntelen tarkkaan asiakkaan toiveita. Onnistunut huoneistoremontti lisää kohteen asumisviihtyvyyttä sekä nostaa asunnon arvoa. Vanhoissa kohteissa pintamateriaalit saattavat tarvita kokonaan vaihtoa sekä joskus voi seinien puhkominen tai uuteen paikkaan siirtäminen olla huoneiston käytettävyyden kannalta fiksu ratkaisu.

Maalaustyöt ja muu pintaremontointi

Saat minulta kaikki maalaustyöt, lattianhionta- ja päällystyspalvelut sekä katon panelointipalvelut. Pintojen maalaaminen on edullinen ja nopea tapa piristää huoneiston ilmettä, ja nykyisillä struktuurimaaleilla ja -pinnoitteilla saa maalattavastakin pinnasta persoonallisen ja eläväisen.

Keittiökalusteasennus

Teen keittiökalusteasennuksen uuteen keittiöön. Hoidan ammattitaidolla keittiökalusteasennukset kaikilta merkeiltä. Tarvittaessa teen myös keittiön vedeneristykset ja vesikalusteiden asennukset.

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti

Kylpyhuone remontti

Hoidan asiantuntevasti ja sertifioidusti kaikki märkätilojen remontit, oli kyseessä sitten kylpyhuoneremontti tai saunaremontti. Kauttani saat kylpyhuoneremontit ja saunaremontit niin uusiin kuin vanhoihin kohteisiin. Teen myös vanhojen kalusteiden ja pintojen purkutyöt.

Kotitalousvähennys

Yksityisasiakkaat voivat saada teetättämästään asunnon kunnossapitotyöstä kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä ostetuista palveluista saa vähentää 45 % arvonverollisesta työn osuudesta. Lue lisää verohallinnon sivuilta.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Soita tai jätä viesti yhteydenottolomakkeella! Pyydä samalla maksuton arviointikäynti kohteeseen. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa